Ecodrugs

Herbal energizers, aphrodisiacs and psychedelic herbs, plants and seeds.

Politie Tilburg waarschuwt voor vervuilde xtc

11689194-hoofdpijn-met-de-hand-op-het-voorhoofd-om-positieve-buiten-zee-te-programmerenDe politie Tilburg waarschuwt voor een gevaarlijke partij drugs die mogelijk in Tilburg in omloop is. Een 17-jarig meisje uit de stad is zondag overleden nadat ze zaterdagnacht tijdens een feest in poppodium 013 onwel werd. De politie denkt dat ze vervuilde xtc heeft geslikt. Andere mensen die ook afgelopen weekend xtc-pillen hebben gekocht, wordt geadviseerd ze niet te gebruiken.

Wees alert, test XTC vooraf

Deze EZ-test toont binnen enkele seconden aan of een pil XTC (MDMA), DXM, 2C-B/C/I, DOB, DOI, methylone, butylone, naphyrone, methamfetamine, amfetamine of opiaten bevat.

Als gevolg van een verbod (of strikte regelgeving) bevatten XTC tabletten regelmatig andere middelen naast MDMA. Een groot aantal van deze versnijdingsmiddelen kan vervelende bijwerkingen hebben zoals misselijkheid, angst, slapeloosheid of zelfs de dood.

De EZ-Test is een snelle en eenvoudig te gebruiken testkit die kan aantonen of een pil of poeder sporen van MDMA, amfetamine of andere psychoactieve substanties bevat. Het is een effectief middel om versnijdingsmiddelen en andere potentieel gevaarlijke stoffen te identificeren die soms in drugs aanwezig zijn.

  • Eén-staptest (eenmalig gebruik)
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Resultaat binnen enkele seconden
  • Zeer betrouwbaar en consistent.
  • Accuraat en gevoelig
  • Veilig en makkelijk om te gebruiken
  • Geen gevaarlijke vloeibare reagens

Natuurlijke ecstasy

Stargate is een natuurlijke stimulant waarvan het effect het best omschreven kan worden als een natuurlijke ecstasy.

Plaats een reactie

Informatie

Dit bericht was geplaatst op juni 4, 2013 door in Nieuws en updates en getagd als .

Hoogst gewaardeerde