Ecodrugs

Herbal energizers, aphrodisiacs and psychedelic herbs, plants and seeds.

Azarius Amsterdam Holland

nlgb de fr pt it es


smartDe Azarius Smartshop verkoopt al sinds jaren herbal energizers, psychoactieve kruiden en zaden en nog veel meer producten die je leven nog leuker kunnen maken. Enkele populaire smartshop producten zijn Salvia, Kratom en de welbekende magic mushroom ofwel paddo kweeksets. Momenteel bieden wij zo’n 3000 smartshop producten aan en daar komen wekelijks producten bij.


bong_glass_classic_smallIn de Azarius Headshop vind je een uitgebreid assortiment chillums, waterpijpen, grinders, weegschalen en andere accessoires voor rokers. Neem ook een kijkje bij onze collectie extractiesystemen.

 


white-haze-autmatic-whitelabelEenvoudig online wietzaden bestellen doe je in de Azarius seedshop ! Bij ons vind je honderden soorten wietzaadjes van hoge kwaliteit voor de binnen- en buitenkweek. De meeste wiet zaden in ons assortiment zijn gefeminiseerd, wat inhoudt dat alle cannabis planten van het vrouwelijke geslacht zijn. Tevens vind je een groot aantal autoflowering wietzaden. De zaden zijn beschikbaar in zowel eenvoudig te kweken variëteiten als in de vorm van soorten voor de meer ervaren cannabis kweker.


da-vinci-vaporizersAzarius Vaporizersshop -Een vaporizer wordt vooral gebruikt om te kunnen genieten van THC en andere werkzame bestanddelen uit cannabis en andere kruiden, maar zonder teer en nicotine die men normaal binnenkrijgt door te roken. Azarius heeft draagbare en elektrische vaporizers in verschillende maten en prijsklassen.


06301-2-broccoli-sproutsAzarius Lifestyleshop biedt je allerlei producten vinden die je op weg helpen naar een betere gezondheid en een leven vol lol. Het aanbod bestaat uit o.a.: natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige vitamines, drugtests maar ook festivalspullen en een uitgebreide bibliotheek vol met boeken.

Plaats een reactie

Hoogst gewaardeerde